Log på Webshop - Opret konto
Du har 0 vare(r) i kurven
Se indkøbskurv

Tirsdag d. 12. Januar 2016

Hvor ofte skal man bruge hårkur?Hvor ofte skal man bruge hårkur?

Der findes sådan lidt overordnet set 2 forskellige hårkure – den du kan købe i butikken og den, som du får lavet i salonen.

Den professionelle kurbehandling, som du får lavet i salonen er absolut den bedste – men jo også den dyreste. Den trænger dybere ind i håret og kan skræddersys præcist til dit hår, så du får max pleje.

Hos Kliim coiffure tilbyder vi 2 forskellige kurbehandlinger – Kerastase Fusio Dose, der virker med det samme og kun tager 5 minutter.

Wellas skumkur, der skal sidde og trække i håret – det  tager ca. 10 minutter.

Og så findes der kure, som du kan købe med hjem og bruge efter hårvask.

Vi anbefaler, at du bruger kur ca. 1 gang om ugen – får du den lavet i salonen, så holder den noget længere.

Hvorfor skal jeg bruge hårkur?

Som udgangspunkt skal du kun bruge en hårkur, hvis dit hår trænger til extra pleje. Er dit hår sundt og lækkert, er der ingen grund til at bruge penge på det.

Langt de fleste af os oplever i perioder, at håret bliver kedeligt, tørt og trist – og så skal du sætte ind med en rigtig god hårkur.

Vælg en ordentlig hårkur og ja, de er lidt pebrede, men til gengæld virker de efter hensigten.

 

 

Hvordan skal jeg bruge hårkuren?

Du kommer kuren i nyvasket hår ,der er håndklæde tørt. Brug ikke conditioner/balsam efter hårvasken.

Der findes få kure, hvor det anbefales, at bruge conditioner/balsam efter kuren, men er det tilfældet, så står det på produktet.

De fleste kure skal ikke i hovedbunden, men i spidserne. Så start nedenfra og arbejd dig opad cirka til ørerne. Det kan være en god ide at bruge en bredtandet kam til og fordele kuren jævnt i håret.

Lad den sidde og virke – typisk 5-10 minutter, men check altid, hvad der står på produktet.

Langt de fleste kure virker optimalt, hvis de får lidt varme – så du kan med fordel komme en plasticpose over håret og så et håndklæde rundt om.

Kan du ikke lide ideen med plasticposen, så nøjes med håndklædet.

Mange tror, at jo længere kuren sidder i håret, jo bedre virker den. Men det er en skrøne. Normalt holder kuren op med at virker efter 10 minutter, så der er ingen grund til at gå rundt med den i håret i flere timer. Og enkelte kure må absolut ikke sidde i håret i mere end det anbefalede antal minutter, da håret kan blive skadet. Det er typisk genopbyggende kure.

Vi hører tit at folk sover med kuren i håret – men det kan absolut kun anbefales, hvis kuren er beregnet til det.

Til sidst skylles kuren ud af håret.

Der findes mange Leave-in kure og de skal ikke skylles ud – så er du den utålmodige type, er denne form for kur måske noget for dig.

Hvilken kur skal jeg bruge?

Der findes en kur til alt slags hår, så det kommer helt an på, hvad dit hårproblem er. Er du farvet, skal du typisk vælge en kur til farvet hår, da den hjælper med at bevare farven smuk og glansfyldt i længere tid, er dit hår ødelagt af farve, permanent etc. Så findes der kure, der hjælper med at genopbygge håret, så det igen bliver stærkt og smukt.

Spørg altid din frisør til råds – så er du sikker på at få den korrekte vejledning og køber ikke det forkerte produkt.


Skrevet af kliim
Kategori:
Tags:

Kommentarer