Log på Webshop - Opret konto
Du har 0 vare(r) i kurven
Se indkøbskurv

Fredag d. 14. Februar 2020

Hvad kan jeg gøre ved hårtab /fældning?

Undersøgelser viser, at mere end 50% af alle kvinder oplever at miste hår, inden de fylder 50 år. Der kan være mange forskellige årsager til dette. Men faktisk er det helt normalt, at du som kvinde fælder lidt mere end normalt i perioder - og har du født eller ammer, kan det også påvirke håret.
Det samme gør sig gældende ved stress, overdreven træning eller drastisk kostomlægning.Hårtab.png

Hårtab er en skræmmende og foruroligende oplevelse for dig som kvinde, da håret jo ofte er en stor del af vores identitet og alt for mange kvinder venter for lang tid med at opsøge hjælp, når de oplever de første spæde tegn på hårtab. Det er ellers essentielt at få hjælp så tidligt som muligt.

Men uanset hvad det skyldes, kan du gøre noget ved det - du kan hjælpe håret og specielt din hovedbund, således at den har de optimale muligheder for at gro nye og stærke hår.

Som Kliim Coiffure har vi en skøn serie fra Oribe specielt udviklet til hårtab - og dermed også til at hjælpe med bevare håret så længe som muligt.

Serene Scalp serien består af shampoo og conditioner - samt 3 special produkter

Oribe_Serene_shampoo1.jpgOribe_Serene_Scalp_treatment.pngOribe_Serene_spray.jpgOribe_Scalp_Exfoliating_Scrub.jpgOribe_Serene_conditioner.jpg


 

 


Skrevet af kliim
Kategori:
Tags:

Kommentarer