Log på Webshop - Opret konto
Du har 0 vare(r) i kurven
Se indkøbskurv

Søndag d. 24. Juli 2016

Hvad gør en Leave in Creme for mit hår?

Hvad gør en Leave in creme for mit hår?

En leave-in creme giver dit hår ekstra fugt og gør det lettere at håndtere/tæmme og til trods for at produktet ikke skylles ud, bliver håret ikke fedtet, men efterlades blødt og glansfuldt.

 

Hvorfor skal jeg bruge en leave-in creme?

Har du tyndt og fint hår – en typisk skandinavisk hårtype – kan det være svært at få til at fylde, det klasker hurtigt sammen og bliver let flyvsk og elektrisk. Det klares bedst med en volumen-givende leave-in creme. Derudover er det også vigtigt at holde håret rent og fugtbalanceret.

Vi hører ofte kunder sige, at de ikke bruger conditioner i deres fine hår, da de føler det klasker endnu mere sammen – og her er den volumen-givende leave-in creme genial.

Har du normalt hår er det typisk hverken flyvsk eller overdrevent fedtet. Du kan bruge en leave-in creme til bevare glansen i håret. 

Har du tørt hår - typisk kendetegnet ved, at det ser kedeligt ud og føles lidt som hø – mangler det smidighed og spændstighed, bliver let statisk elektrisk og flyvsk, er svært at rede ud efter vask og spidserne er ofte spaltede og porøse. Du skal bruge en leave-in creme, der tilfører dit hår fugt og giver masser af glans.

Krøllet og kruset hår har ofte en tendens til at blive tørt og glansløst, hvilket som regel skyldes mangel på fugt og proteiner. Med en leave-in creme giver du dine krøller langvarig pleje, fugt og glans, samtidig med at krøllerne holdes bløde. Husk ikke at glemme hårkur minimum 1 gang om ugen.

Hvor ofte skal jeg bruge den?

Under normale omstændigheder skal du bruge din Leave-in creme hver gang du vasker hår – efter din conditioner.

 

Hvordan skal jeg bruge cremen korrekt?

En Leave-in creme anvendes efter almindelig hårvask (shampoo og conditioner) og bliver siddende i håret indtil håret vaskes næste gang.

Typisk kommes cremen i nyvasket og håndklædetørt hår – og skal altså ikke skylles ud.

Derefter styler du håret, som du plejer.

 

Hvilken Leave-in creme skal jeg vælge?

Det afhænger helt af din hårtype.

Har du fint hår, vil du typisk få mest ud af at vælge en Leave-in creme, som samtidig giver håret fylde.

Har du almindeligt/kraftigt hår, kan du stort set bruge alle Leave-in cremer.

Har du tørt hår, skal du finde en Leave-in creme, der giver masser af fugt og glans.

Har du krøller, skal du gå efter en Leave-in creme der giver masser af fugt og hjælper dine krøller, så de bliver spændstige og flotte.

 

Her er et lille udpluk, som vi hos Hos Kliim Coiffure kan anbefale:

Ingredien – en svanemærket produktserie, der fås med og uden parfume - Redken - Kerastase
Ingredien_Mega_Moisture_LeaveIn_0001_GIF.gifIngredien_Soft_Smooth_LeaveIn_u_parf_0003_GIF.gifRedken_Antisnap.pngRedken_Frizz.pngRedken_Curvaceous.png
Kerastase_Thermique.pngKerastase_Elixir_Ultime_creme.pngKerastase_Discipline.png


Skrevet af kliim
Kategori:
Tags:

Kommentarer