Log på Webshop - Opret konto
Du har 0 vare(r) i kurven
Se indkøbskurv

Fredag d. 26. Februar 2016

Hvad er saltvandsspray for noget

Hvad er saltvandsspray egentlig for noget?

Vi oplever tit, at kunderne ikke vil bruge saltvandsspray i håret fordi de tror, at det rent faktisk ER saltvand – og de fleste ved jo godt, at det absolut ikke er det sundeste for håret.

Men produktet indeholder IKKE saltvand overhovedet, men giver effekt som hårets tilstand efter en dag ved stranden, hvor håret har været i saltvand et par gange og solen har tørret det. Deraf navnet – som er ret så misvisende!

kerastase-spray-a-porter-review-428x6391.jpgsebastian_form_texture_maker.jpgimages1.jpeg

Populært kaldes det også Beach hår. Altså det lidt rå look - ikke for pænt og blankt.

En af de mest aktive ingredienser i fx Salty Beach fra Ingredien er en lerart. Den udtørrer ikke håret eller hårbunden, men giver den gode ”boostende” effekt på selve hårstrået uden at gøre håret knasende – ej heller fedtet.

Produktet er oven i købet varmebeskyttende og genopbygger rent faktisk håret med 2 slags protein, så netop dette produkt fra Ingredien gør en masse godt samtidig med at den styler håret.

 

Hvordan skal jeg bruge Saltvandsspray korrekt?

Spray saltvandssprayen i det håndklæde våde hår og føntør håret - brug ikke børste, når du føntørrer, da du typisk ønsker et lidt pjusket look. Brug i stedet fingrene.

Saltvandsspray kan også bruges i det tørre hår.

Saltvandsspray gør håret lidt stift og dermed kan produktet skabe volumen i det kortere hår – og bevægelse i det lange hår.

Har du fx kort og måske lidt fint hår, er saltvandsspray fantastisk til at give fylde og det lidt stive hår er nemt at forme. Føler du, at håret er faldet lidt sammen i løbet af dagen, roder du blot op i det med fingrene og du vil opleve, at den stive fornemmelse stadig er i håret og at du nemt og hurtigt kan genopfriske frisuren.

 

Hvilken saltvandsspray skal jeg vælge?

Der findes et utal af forskellige saltvandsspray på markedet og det afhænger helt af, hvor meget saltvandseffekt, du ønsker.

Hos Kliim Coiffure forhandler vi Salty Beach fra Ingredien – et svanemærket produkt der fås både med og uden parfume, Spray a Porter fra Kerastase og Texture Maker fra Sebastian.


Skrevet af kliim
Kategori:
Tags:

Kommentarer